EKO GRADNJA
MENU
Novosti
O nama
Građevinska oprema
Usluge
Licence i Certifikati
Reference
Info
Nagrade i priznanja
Asfaltna baza
TC ĐURĐENOVAC
 RSS - Favorites
 English

EKO GRADNJA d.o.o.


Dobro došli na stranice firme EKO gradnja d.o.o. Darda!

Osnovne informacije

Dobro došli na web stranice građevinske firme EKO gradnja d.o.o !

Poduzeće EKO gradnja d.o.o. je građevinsko poduzeće u sa sjedištem u Baranji,mjesto Darda,osnovano je 13.12.2005 godine.

Društvo je registrirano pri Trgovačkom sudu u Osijeku pod punim nazivom: EKO gradnja d.o.o. za građevinarstvo,  društvo s ograničenom odgovornošću za graditeljstvo , matični broj 2023032.
Temeljni kapital firme je 250.000 kn.
Direktor društva : Silvija Jović

Osnovna djelatnost poduzeća je građevinarstvo - izvođenje građevinskih radova niskogradnje i visokogradnje

Danas EKO gradnja d.o.o. zapošljava preko 200 djelatnika stručno obučenih za djelatnost kojom se bavi, visokostručan kadar spreman da se uspješno potrudi udovoljiti svim zahtjevima investitora

Mi smo mlada i moderna firma koja udružuje bogata iskustva i znanja njenih osnivača, u želji da na hrvatskom tržištu ostave jedan pozitivan i prepoznatljiv pečat građevinarstvu.
Do sada smo se razvijali u krugu preporuka naših klijenata i tako proširili svoje djelatnosti. Zbog toga smo odlučili putem web stranica i Vama ponuditi svoje usluge, odnosno sve vrste građevinskih radova.

Prateći razvijanje tehnologije građenja uvijek smo vam spremni ponuditi najkvalitetniji materijal koji se nalazi na našem tržištu, a isto tako i najkvalitetniji način izvođenja radova.
Prepoznatljivi smo po svom profesionalnom pristupu na ovom polju, te po obavljanju svojih zadataka u dogovorenim terminima sa odgovarajućom kvalitetom izvedenih radova
Isto tako pohađamo razne seminare i predavanja kod nas i u inozemstvu vezana uz struku sa ciljem poboljšana naših usluga prema našim sadašnjim klijentima, kao i onima koji će to tek postati.


►  O nama  - Saturday, August 25, 2007
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum  


EKO gradnja d.o.o. , N.Š. Zrinskog 76 31326 Darda , tel.031 741 021, fax 031 790 569 , e-mail: info@eko-gradnja.hr